Kathelyne Nijs: “We liggen op koers”

De overstap naar een nieuwe pensioenregeling heeft veel voeten in de aarde. Welke keuzes maken we en hoe zorgen we ervoor dat niemand wordt benadeeld? Bij J&J Pension Fund OFP zijn we er volop mee bezig. “We liggen op koers!” Dat zegt Kathelyne Nijs, die er voor moet zorgen dat de dagelijkse gang van zaken bij J&J Pension Fund OFP goed verloopt. “De komst van het nieuwe pensioenstelsel in Nederland heeft enorme gevolgen. Het is niet alleen ingrijpend voor de deelnemers, maar ook voor onze organisatie. Zo moet bijvoorbeeld het complete administratiesysteem op de schop. Heel ingrijpend.”

De Wet toekomst pensioenen (WTP) is met horten en stoten aangenomen. “We zijn er al lang mee bezig. De nieuwe wet is een paar keer uitgesteld. Nog steeds hebben we op detailniveau te maken met wijzigingen en plannen die worden uitgesteld. Als alles duidelijk is, kun je verder handelen.” Lees het volledige interview met Kathelyne in Pensioennieuws # 1 - 2023.

Lees pensioennieuws #1 - 2023

Wilt u meer lezen over het Pensioenakkoord?
Alle nieuwsberichten over het Pensioenakkoord vindt u overzichtelijk op 1 centrale plek.

Onze E+E werkgroep houdt zich bezig met de nieuwe pensioenregeling
Zij houden u regelmatig op de hoogte. Updates ziet u op uw portaal Mijn pensioen. Hier kunt u ook de eerder verzonden updates terugkijken.

Geef gelijk ook uw privé e-mailadres aan ons door
We willen iedereen vragen om te controleren of J&J Pension Fund OFP uw juiste privé e-mailadres heeft. Dan kunnen we u (ook in de toekomst) altijd bereiken en weet u zeker dat u geen nieuws over ons pensioenfonds misloopt. Op Mijn pensioen kunt u uw e-mailadres controleren en zo nodig aanpassen.

Mijn pensioen

Heeft u nog vragen over het Pensioenakkoord?
Bekijk dan eerst het de antwoorden op veel gestelde vragen. Heeft u hierna nog vragen? Neemt dan gerust contact op met het klantteam van J&J Pension Fund OFP. Zij helpen u graag.