Pensioenoverzicht (UPO)

Elk jaar ontvangt u een pensioenoverzicht met uw persoonlijke pensioengegevens. Uw pensioen is belangrijk. Bekijk het overzicht daarom goed. Zo weet u hoe uw pensioen ervoor staat.

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) vindt u bij Mijn pensioen
Dat is een digitale versie, die u ophaalt via Mijn pensioen, bij Mijn archief. U kunt daar gemakkelijk en veilig inloggen via DigiD.

We laten weten of uw UPO er is via uw e-mailadres
Heeft u uw (privé) e-mailadres al doorgeven? Dat kan ook via Mijn pensioen. We gebruiken uw e-mailadres alleen om u te laten weten hoe het met uw pensioen en pensioenregeling is.

Overzicht met andere pensioenen erbij
Bij Mijnpensioenoverzicht.nl vindt u uw pensioen van de overheid en uw (eerdere) werkgever(s). Daar logt u ook in met uw DigiD.

Nieuw in het UPO 2020
Op uw UPO leest u hoeveel pensioen u later naar verwachting van uw pensioenfonds krijgt. Vanaf dit jaar ziet u ook hoeveel risico u loopt met uw pensioen als het economisch meezit of tegenzit. U ziet een schatting van uw pensioen in die situaties. Hierbij keken we ook naar een mogelijke stijging of daling van de prijzen. Bij Vooruitblik leest u hierover meer.

Pensioenoverzicht

U vindt uw pensioenoverzicht op het deelnemersportaal van deze website. U kunt ook een kopie van uw pensioenoverzicht opvragen bij de deelnemersadministratie.

Ja. Het pensioen dat u door waardeoverdracht erbij heeft gekregen, staat niet apart vermeld op uw pensioenoverzicht. De waardeoverdracht is verwerkt in uw pensioenoverzicht als u van ons een bevestiging heeft gekregen. Heeft u nog geen bevestiging gekregen? Dan is uw verzoek voor waardeoverdracht nog niet verwerkt in onze administratie.

U vindt uw pensioenoverzicht op het deelnemersportaal van deze website. U kunt ook een kopie van uw pensioenoverzicht opvragen bij de deelnemersadministratie.

De naam van uw partner is niet bij ons bekend. Bij Trouwen en/of Samenwonen leest u hoe en wanneer u uw partner bij het pensioenfonds moet aanmelden.