De Wet toekomst pensioenen is akkoord

Na de Tweede Kamer heeft nu ook de Eerste Kamer ingestemd met de Wet toekomst pensioenen (Wtp). De pensioenfondsen hebben nu tot 1 januari 2028 de tijd om de aanpassingen hiervoor door te voeren.

J&J Pension Fund OFP blijft zich inzetten om uw belangen te behartigen
Door de invoering van het nieuwe pensioenstelstel verandert er veel. Wat er voor u verandert, hangt af van de regeling die u nu heeft. En of u nog pensioen opbouwt of niet. Bij Wat gaat er veranderen? leest u meer over de veranderingen in uw nieuwe pensioenregeling. Nog niet alles is bekend. We passen de informatie regelmatig aan.

In de toekomst krijgt iedereen een ‘premieregeling’
U en uw werkgever betalen maandelijks een premie waarmee u uw eigen pensioenkapitaal opbouwt. Dat kapitaal wordt belegd. Met uw pensioenkapitaal koopt u op uw pensioendatum een uitkering. Hoeveel pensioen u krijgt, staat daarom vooraf niet vast. Het hangt af van de beleggingsresultaten en van de economische situatie als u met pensioen gaat.

Verder lezen over de wijzigingen?
Alle nieuwsberichten over het Pensioenakkoord vindt u overzichtelijk op 1 centrale plek. Of kijk op pensioenduidelijkheid.nl voor meer algemene informatie over de wijzigingen in het pensioenstelsel.

Onze E+E werkgroep houdt zich bezig met de nieuwe pensioenregeling
Zij houden u regelmatig op de hoogte. Updates ziet u op uw portaal Mijn pensioen. Hier kunt u ook de eerder verzonden updates terugkijken.

Geef gelijk ook uw privé-e-mailadres aan ons door
We willen iedereen vragen om te controleren of J&J Pension Fund OFP uw juiste privé-e-mailadres heeft. Dan kunnen we u (ook in de toekomst) altijd bereiken en weet u zeker dat u geen nieuws over ons pensioenfonds misloopt. Op Mijn pensioen kunt u uw e-mailadres controleren en zo nodig aanpassen.

Mijn pensioen

Heeft u nog vragen over het Pensioenakkoord?
Bekijk dan eerst de antwoorden op veel gestelde vragen. Heeft u hierna nog vragen? Neemt dan gerust contact op met het klantteam van J&J Pension Fund OFP. De medewerkers van het klantteam helpen u graag.