U leest toch ook de Pensioenakkoord updates?

Payoff-nl

Het Pensioenakkoord en de nieuwe regels voor pensioen zijn volop in het nieuws. Om u zo goed mogelijk mee te nemen in de stappen die J&J Pension Fund OFP hierin neemt, plaatsen wij regelmatig een E+E update vanuit de Employer+Employee (E+E) werkgroep op Mijn pensioen in Mijn archief. Hier ziet u alle gestuurde updates overzichtelijk bij elkaar. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Waarvoor is de E+E werkgroep opgesteld?
De werkgroep bestaat uit afgevaardigden van de werkgevers en werknemers, aangevuld met leden van de pensioenraad en de Manager Pensioenen voor Nederland. Samen zorgen zij ervoor dat de juiste keuzes voor de nieuwe pensioenregeling van J&J gemaakt kunnen worden.

Meer lezen over het Pensioenakkoord?
Alle nieuwsberichten over het Pensioenakkoord vindt u overzichtelijk op 1 centrale plek. Kijk voor meer informatie op onze webpagina Pensioenakkoord. Verder heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een website pensioenduidelijkheid.nl met informatie over het nieuwe pensioenstelsel en de overgang ernaar toe ('transitie').

Geef gelijk ook uw privé-e-mailadres aan ons door
We willen iedereen vragen om te controleren of J&J Pension Fund OFP uw juiste privé-e-mailadres heeft. Dan kunnen we u (ook in de toekomst) altijd bereiken en weet u zeker dat u geen nieuws over ons pensioenfonds misloopt. Op Mijn pensioen kunt u uw e-mailadres controleren en zo nodig aanpassen.

Mijn pensioen

Heeft u nog vragen over het Pensioenakkoord?
Bekijk dan eerst de antwoorden op veel gestelde vragen. Heeft u hierna nog vragen? Neemt dan gerust contact op met het klantteam van J&J Pension Fund OFP. De medewerkers van het klantteam helpen u graag.