Willem vertelt over het Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2022 staat voor u klaar op Mijn pensioen, bij Mijn archief. Pensioen is iets waar u meestal niet dagelijks mee te maken heeft. Voor vragen over pensioen kunt u daarom altijd contact opnemen met de deelnemersadministratie. Zij krijgen regelmatig vragen over het UPO. Willem de Boer is één van de medewerkers van de deelnemersadministratie van J&J Pension Fund OFP. Hij neemt u graag even mee met een aantal vragen die regelmatig voorbij komen.

Willem werkt al 25 jaar in de pensioenen
Sinds vorig jaar is hij ook werkzaam voor ons fonds. Als u contact opneemt met de deelnemersadministratie, krijgt u Willem of één van zijn collega’s aan de telefoon. Deze tijd van het jaar zijn zij druk met het versturen van alle UPO’s. Het UPO 2022 geeft u inzicht in uw pensioensituatie op 1 januari 2022. U vindt hier de opbouw van uw pensioen en wat er is geregeld bij uw overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Wij vroegen Willem welke tips hij voor u heeft
“Het is goed om je op tijd in je pensioen te verdiepen. Daarom is het goed om inzicht te hebben in je pensioen. Er zijn allerlei zaken die van invloed kunnen zijn op de hoogte van het pensioen, zoals minder werken of een scheiding. Een berekening met de pensioenplanner op Mijn pensioen geeft inzicht in de gevolgen hiervan op het pensioen”.

De veelgestelde vragen vindt u op deze website.

Heeft u een vraag over het UPO?
Neem contact met ons op en stel uw vraag. U kunt ons mailen of bellen. Wij helpen u graag!